Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Фин и Принцеса Сладкодъвка в Майнкрафт стил и Омни-подобрен Бен10 ви очакват на малкия екран през август

Фин и Принцеса Сладкодъвка в Майнкрафт стил и Омни-подобрен Бен10 ви очакват на малкия екран през август

Аз детето | 2018-07-26

Фин и Принцеса Сладкодъвка в Майнкрафт стил и Омни-подобрен Бен10 ви очакват на малкия екран през август

Август се очертава да бъде чудесен и изпълнен с приключения, които никога няма да спират. Дори и когато навън е твърде топло, твърде студено или твърде дъждовно. Докато чакате времето да се пооправи винаги можете да включите телевизора и за малко да се насладите на супер интересни и супер забавни приключения с любимите герои. През август незабравимите Том и Джери са ви подготвили още гоненици, бели и смях. Бен10 пък ще ви запознае с всяко едно от своите извънземни, любимите реактивки отново ще ви заведат в Таунсвил за още вълнуващи битки, а пък Анджело... Е ще видите сами след като се запознаете с програмата на Cartoon Network и Boomerang за август 2018!

Анджело е върхът“ – сезон 4 от 6-ти юли – всеки делник от 8:10 ч.

Анджело е 11-годишно момче, което винаги намира изобретателни начини за борба със спънките на ежедневието. Той внимателно изследва ситуациите, след което измисля сложни стратегии, чрез които да убеди или да заобиколи всеки противник, с помощта на приятелите си Шърууд и Лола.

„Малки Титани: В готовност“ – епизод #200 на 31-ви август от 08:50 ч.

Епизод #200 от любимата поредица. Това продължение на популярното предаване „Малки Титани“ има по-комедиен поглед над супергероите, като показва какъв е животът им зад завесите. Забавни неща се случват на Робин, Старфир, Рейвън, Бийч Бой и Киборг покрай спасяването на света и редовните тийнейджърски приключения на тези, които живеят заедно без родителски надзор.

„Реактивните момичета“ – сезон 3 от 20-ти август – от понеделник до четвъртък от 17:25 ч.

В тази нова продукция на класическата поредица „Реактивните момичета“ се завръщат, за да защитят Таунсвил от злодеи, които искат да превземат града. Сестрите Бълбук, Бръшлян и Белушка трябва да се справят с домашните си и със супергеройските си дейности, докато се сблъскват с непрекъснат парад от злодеи. Гледайте специалния епизод „Never been Blissed“, в който четвъртата и най-силна Реактивка се завръща в компанията!

„Време за приключения“ – специален Minecraft епизод на 20-ти август от 10:05 ч.

„Време за приключения“ и Minecraft се сливат за един специален епизод. Очаквайте една математическа забава. Фин, Принцеса Сладкодъвка, Марселийн и другите герои стават на блокчета в нов кръстосан епизод, в стил Minecraft. Предстоящият епизод „Диаманти и лимони“ обещава много приключения.

„Ябълко и Луки“ – сезон 3 от 20-ти август – всеки делник от 18:15 ч.

Забавната нова поредица ще представи приятелите Ябълко и Луки, които са решили да напуснат мястото, където са израсли, за да изпитат тръпката от живота в големия град. С неудържимия ентусиазъм на Ябълко и необикновеното въображение на Луки, двамата приятели започват своите весели приключения, които често носят свежи и неочаквани прозрения в модерния живот на днешните дни.

„Бен 10: Всички извънземни – Омни-подобрен“ от 6-ти август – всеки делник от 19:40 ч.

През август и септември имате възможност да научите повече за всеки от Бен 10 извънземните! Всяка седмица ще бъде посветена на един от 10-те извънземни и техните омни-подобрени сили. Кой от извънземните е най-силният, кой е най-бързият и кой е най-умният? Ще разберете отговорите на всички тези въпроси, след като гледате специалната поредица.

„Шоуто на Том и Джери“ – сезон 3 от 6-ти август – всеки ден от 18:30 ч.

Всеки слот ще съдържа един нов епизод плюс два стари епизода. Том и Джери са отново на линия. Анимационното дуо на котка и мишка се появява в половинчасови епизоди, разделени на два сегмента. По-голяма част от сюжета е позната на хора, които се радват на Том и Джери от най-ранните късометражни филми през 40-те години на миналия век: Том се опитва да навреди на малката мишка, Джери. Все пак, не всичко е същото, тъй като сериалът понякога напуска познатите си крайградски пейзажи, за да се отправи към по-фантастични светове, които включват къщурката на вещица и лабораторията на луд учен.

„Шантави рисунки“ от 11-ти август – всеки уикенд от 12:45 ч.

Маратон с „Новите шантави рисунки“. Всеки епизод от „Новите шантави рисунки“ се състои от кратки историйки, в които Бъгс Бъни е главен герой. Други герои, като например Койота и Йосемити Сам, се появяват, за да го ядосват. Нови черти и подробности са измислени за някои от героите. Койота, например, е съседът всезнайко на Бъгс, а Тасманийският дявол (прекръстен на „Теодор Тасманиан“) работи като счетоводител и потиска истинската си същност.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град