зоокът

Начало | зоокът | Ето с този ТикТок тренд можете да направите домашния си любимец известен

Ето с този ТикТок тренд можете да направите домашния си любимец известен

Аз детето | 2020-07-16

Ето с този ТикТок тренд можете да направите домашния си любимец известен

Факт е, че домашните любимци и особено котките владеят интернет от дълго време. Каквито и клипове да правиш и колкото и интересни да са те, накрая винаги се появява някоя котка, която се стряска от краставица или мяука странно и хоп – става по-известна от вас и всичките ви приятели взети заедно. И все пак ние обичаме домашните си любимци и затова ги пускаме в интернет, нали? Те не го правят сами! Същото е и с ТикТок! Там животните не правят изключение! Но искате ли да направите и вашата котка (куче, папагалче) известни в приложението! Естествено, кой не би искал? Те правят толкова забавни неща! Но просто с един клип в ТикТок няма да стане! Там нещата са малко по-различни и за да станеш известен, трябва да следваш трендовете. Но понякога това е, така да кажем, нож с две остриета, защото те могат да те направят популярен, но могат да направят и точно обратното. Когато са вече твърде популярни и всички са ги направили не се харесват.

Но не се бойте, имаме идеално предложение за вас за тренд, който да опитате! Той е и забавен и все още не толкова популярен, но скоро ще стане! Ще направите изключително интересен и забавен клип на домашния си любимец. Какво точно да направите ли? Вземете кутия, която да е достатъчно голяма, че любимото ви животно да не си заклещи главата вътре, но и достатъчно малка, че да може да пъхне само главата или само лапата си, но не и двете едновременно. Включете телефона си да записва клип и го сложете на дъното на кутията, върху него поставете и малко от любимото лакомство на любимеца си. След това просто изчакайте. Ако той не го надуши, му помогнете малко да усети, че там има нещо вкусно. (Може би е добра идея да поставите прозрачен найлон върху телефона, за всеки случай.)

После изчакайте докато се опитва да го докопа. Накрая, когато мислите, че имате достатъчно материал дайте на горкото животинче лакомството и вижте какво е записал телефонът ви. Резултатът е забавен, различен и си е направо готов за ТикТок! Ето ви и доказателството!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град