зоокът

Начало | зоокът | Ето какво се случва, когато корги и друга порода куче се кръстосат волно или неволно

Ето какво се случва, когато корги и друга порода куче се кръстосат волно или неволно

Аз детето | 2021-02-10

Ето какво се случва, когато корги и друга порода куче се кръстосат волно или неволно

Кучетата от породата корги са любими на английската кралица и не без основание. Известно е, че корги са много привързани към собственика и семейството; те просто обичат да угаждат на стопаните си и никога не се отегчават да ги следват наоколо. Те са и една от най-умните породи кучета, което ги прави изключително дресируеми. Сега, с такова страхотно куче, кой не би искал да притежава пухкавостта на чихуахуа като към нея добави част от славата и обичта на корги?

Определено нямаме предвид да си купите корги и да правите кръстоски със съседските кучета, тъй като от една страна, процесът на създаване на порода кучета е труден и много дълъг, но винаги можете да осиновите някаква кръстоска от приют за улични кучета. Там наистина има уникални случаи... Дори и с корги! Виждали ли сте някога корги и хъски в едно куче? Може би винаги сте мечтали да притежавате корги, кръстосано с бигъл? Независимо какъв тип смес от породи предпочитате, със сигурност ще намерите любимата си в нашия очарователен фотопоглед. Колекцията съдържа корги и всякакви други породи, които са се смесили в най-сладките кучета на света!

Виждате ли снимката най-горе? Е, бащата на този сладур е корги, а майка му австралийска овчарка! А сега кликнете и на нашия фотопоглед, защото ви очакват още такива красиви и уникални сладури!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град