Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Дядо Коледа срещу Снежния човек 3D

Дядо Коледа срещу Снежния човек 3D

А. Хадживасилев | 2006-11-19

Дядо Коледа срещу Снежния човек 3D

Веднъж на всяко поколение се ражда коледна приказка, която грабва сърцата на милиони –класика за цялото семейство. Приказка, изпълнена с топлота и уютно празнично настроение... Стоп! Идва една коледна класика, която ще придаде ново измерение на празниците!

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ един самотен Снежен човек…

Така започва нашата история. Нямал никакви приятели, защото край него нямало никого. И понеже нямало с кого да си бъбри, той така и не се научил да говори. Негов глас била малката му флейта... и всяка вечер той свирел с нея сладко на звездите. Една нощ северното небе внезапно е озарено от светлина, която изпълва Снежния човек с удивление. Лъчът светлина попада точно на любимата му ледена флейта и я разбива на парчета. Снежният човек отново поглежда към небето и вижда, че незнайната светлина идва иззад ледени върхове отвъд хоризонта. Изпълнен с любопитство, Снежният човек решава да открие каква е тази загадъчна светлина. Поема на път, воден от нея, и пред очите му се разкрива чудна гледка – стига до селото на Дядо Коледа.

„Дядо Коледа срещу Снежния човек 3D” преобръща традицията с главата надолу и ни разказва стоплящата душата история на самотния Снежен човек, който първоначално е омагьосан от вълшебните чудеса на коледното селце, но после обявява война на Дядо Коледа, защото го ревнува за цялото внимание, което добрият старец получава през празничните дни. Резултатът е една смешна полярна война, в която накрая приятелството възтържествува и публиката е възнаградена и затрогната от този невероятен филм.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град