афиш

Начало | афиш | Детските представления в театър "Ариел" през април 2012

Детските представления в театър "Ариел" през април 2012

Аз детето | 2012-04-03

Зала 1 (кв. „Гео Милев”, ул. „Лидице” 16)

07.04 (събота) – 11 ч. – „Тото и момичето” – авторски спектакъл на Емилия Цанкова.
Един ден коминочистачът Тото отива, както всеки ден, да отпушва комини, но днес среща едно малко разплакано момиче. Проблемът е голям, граничещ с трагедия, момичето си е загубило топката и не иска никоя друга, само и единствено нейната. Тогава Тото, момичето и цялата публика се впускат в едно дълго пътешествие в търсене на топката.
22.04 (неделя) – 11 ч. – „Браво, Франклин!”
Представлението е на базата на изключително популярната поредица за костенурчето Франклин. Любимите ни герои намират свой собствен живот в постановката на театър "Ариел" и продължават с детска неподкупност да ни обръщат внимание на наистина важните, макар и дребни неща от живота: колко е важно да бъдеш почтен, да държиш на думата си, да обичаш приятелите си, да се пребориш със себе си, да победиш.

Зала 2 (кв. „Лагера”, бл. 19)
22.04 (неделя) – 11 ч. – „Храбрият шивач”
Това е спектакъл по класическата приказка на Братя Грим, в който с много жизнерадост и хумор е поднесена историята за това как един шивач станал цар. Една истинска куклена постановка, с много изразителни кукли, носеща естетиката на анимационен филм, майсторски оживени от превъзходния актьор Георги Спасов.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град