любопитно

Начало | любопитно | Детски седмичен хороскоп – 18-24 март

Детски седмичен хороскоп – 18-24 март

Аз детето | 2013-03-18

Детски седмичен хороскоп – 18-24 март

Както знаете, днес е понеделник и както винаги ви очаква нашият хороскоп за седмицата. Вижте какво може да ви се случи тази седмица.

Овен: Ако желаете тази седмица можете и да не пишете домашните си. Но все пак ви съветваме да го правите, защото един или два пъти може да извадите късмет и учителят да не усети, че сте без домашно, но на третия път късметът може да ви заложи неочакван капан.

Телец: Бъдете внимателни! Над вас се спотайва опасност, някой може много лошо да се пошегува с вас!

Близнаци: Вашата седмица ще е много необичайна, но и хубава. Очаквайте приятни изненади от приятелите си, семейството си и от почти всички ваши познати!

Рак: Тази седмица някой ще се опита да навреди на вас и вашия най-добър приятел, най-вероятно ще иска да ви скара с него – пазете се и бъдете внимателни!

Лъв: Тази седмица ще бъдете във върховна форма, нищо няма да ви се опре – нито ученето, нито домашните, нито учителите!

Дева: Ще имате напрегната училищна седмица. Незнайно защо, но всички учители ще имат огромно желание да ви изпитват. Въпреки това, вие ще се справите страхотно с всички и ще им покажете, че сте старателен и умен ученик!

Везни: Тази седмица е вашата късметлийска седмица. Разхождайки се навън ще намирате по пътя много интересни неща и може би и пари.

Скорпион: Тази седмица няма да ви се случи нищо необичайно. Просто ще бъде една спокойна и нормална седмица.

Стрелец: Тази седмица ще сте доста разсеяни, но все пак внимавайте, защото можете да допуснете много неприятни грешки в училище.

Козирог: Вие също ще бъдете много разсеяни и също трябва да внимавате или може да изгубите нещо много важно за вас.

Водолей: Тази седмица ще разберете, че всъщност много добре играете шах. Кой знае, някой ден може дори да станете шампион.

Риби: Тази седмица родителите ви ще ви устроят хубава изненада. Ще ви заведат в планината или пък на още по-интересно място.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град