новини детски

Начало | новини детски | Детски кът Варна обявява конкурс „Мартенички за всички“

Детски кът Варна обявява конкурс „Мартенички за всички“

Аз детето | 2020-02-17

Детски кът Варна обявява конкурс „Мартенички за всички“

Обявеният от Детски кът Варна конкурс „Мартенички за всички“ вече тече с пълна сила, съобщават организаторите. Ученици от различни училища в град Варна се подготвят с тематични проекти по повод конкурса. Целта на конкурса е да събере заедно деца от групи в детските градини или класове от училищата, цели детски градини или цели училища за да направят колаж, рисунка, макет или всякакво друго произведение представящо и съдържащо темата „Мартенички за всички – заедно можем повече!“

Събитието ще се проведе в „Морска градина – Детски кът“ Варна с подготвена програма. Проектите събрали най-много „харесвания“ до 2 март 2020 г. от фен страницата на „Детски кът“ във Фейсбук ще получат голямата награда: игра в Парк „Детски кът-Варна“.

Наградата съдържа игра, където децата пожелаят, колкото пъти искат през цялата априлска ваканция от 11 до 20 април 2020 г.

Ще бъдат отличени: група от детска градина, детска градина, клас и училище. Наградите ще бъдат връчени от голямата сцена на празничния концерт на 3 март от 12:00ч. в Морската градина.

Снимки или видео от произведенията трябва да бъдат изпратени на адрес: martenici_varna@abv.bg , не по-късно от 28 февруари 22:22 ч. Всички изпратени произведения ще бъдат качени в страницата във Фейсбук на 1 март 2020 г. Произведенията трябва да бъдат придружени с информация:
1. Име и телефон на възпитател, преподавател или ментор на проекта.
2.Група или детска градина, клас и училище.
3.Брой деца взели участие в проекта.

Парк „Детски кът-Варна“, Морска градина, ще даде възможност на всички участници по желание да представят проекта си пред варненската общественост и гостите на града на 1 март 2020 г. от 11:00ч. при откриването на най-големите Пижо и Пенда пред Езерцето с лодките в парка.

„Задругата на мартениците започва! Обединението прави забавлението!“, призовават организаторите. Участието е безплатно. Повече информация може да получите на телефон +359 885 115151Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град