новини детски

Начало | новини детски | Детска изложба на „Приказни Без!-Опасни“ асансьорни рисунки показва как правилно да се возим в асансьор

Детска изложба на „Приказни Без!-Опасни“ асансьорни рисунки показва как правилно да се возим в асансьор

Аз детето | 2017-11-02

Детска изложба на „Приказни Без!-Опасни“ асансьорни рисунки показва как правилно да се возим в асансьор

Детска изложба на „Приказни Без!-Опасни асансьорни рисунки“ ще бъде представена за първи път на етаж три, в сградата на търговски център Park Center, на бул. „Арсеналски“ 2, на 4 и 5 ноември 2017 година. Изложбата има за цел да разкаже на малки и големи кои са най-важните правила за безопасно ползване на асансьори и ескалатори, които всички ние трябва да спазваме, когато ползваме тези най-разпространени средства за масов вертикален транспорт на хора и товари.

Детските рисунки са дело на малки художници от предучилищна възраст до трети клас от столичните квартали „Люлин“ и Подуяне. В творбите си децата са се постарали да направят интерпретация на различните ситуации, които са им направили най-силно впечатление, по време на представянето на обучителната програма, която беше разработена от фондация „Асансьорна безопасност“ с финансовата подкрепа на програма Европа на Столична община и в партньорство с районните администрации на „Люлин“, Подуяне и 35 СУ „Добри Войников“.

На 5 ноември 2017 година от 17:00 часа официални представители на районните администрации, партньори на фондацията, ще връчат сертификатите за участие в обучителната програма на учебните заведения, които станаха част от проект „Вертикално познание“.

По време на двудневното събитие от 11:00 ч. и от 17:00 ч.,, както в събота, така и в неделя са планирани учебни занимания с малки и големи любопитни момичета и момчета, които биха искали да надникнат в света на „Без!-Опасни асансьорни приказки“! Специална изненада за всички посетители в неделния ден ще бъдат прекрасните изпълнения на талантите от детска вокална група „Смехорани“, с художествен ръководител г-жа Галя Коджаманова, които са подготвили специален поздрав с най-новата песничка на групата, която ще бъде изпята за първи път на събитието.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град