покани

Начало | покани | „Детска Игриада“ 2019 мотивира родители и деца да спортуват заедно

„Детска Игриада“ 2019 мотивира родители и деца да спортуват заедно

Аз детето | 2019-06-03

„Детска Игриада“ 2019 мотивира родители и деца да спортуват заедно

За пета поредна година, на 9 юни, ще се проведе спортният празник „Детска Игриада“. С мотото „Всички сме в игратаInvestor Media Group кани семейства да открият ползите от това да спортуват заедно. Точно в 9 часа в парка „Заимов“ родителите ще имат възможността да дадат личен пример на децата си, като участват съвместно с тях в забавни игри и състезания.

В спортния ден могат да се включат деца на възраст от 5 до 13 години, които ще премерят сили в пет дисциплини – велокрос, 50 м бягане, щафетно бягане, щафетни игри и бадминтон. Детският празник ще протече с много забавление, а за най-добре представилите се малки участници, организаторите са подготвили грамоти, медали и награди. Паралелно със състезанията, децата и родителите им ще могат да посетят демонстративните кътове, където ще получат информация от треньори и специалисти. Сред спортовете, които могат да пробват, са йога, танци, айкидо, карате, хокей, тенис на маса, лонгборд, ролери и други.

За първа година „Детска Игриада“ ще предостави възможност и на децата с увреждания да се забавляват на открито. В парка „Заимов“ ще бъде обособена параалея, където малчуганите със специални нужди ще карат параборд. Спортният ден ще припомни и на родителите игрите от детството им в специален кът, където ще покажат на децата си как са се забавлявали като малки.

Регистрацията за събитието е безплатна, но задължителна на www.igriada.bg.

„Детска Игриада“ е част от корпоративната социална отговорност на Investor Media Group. Целта на инициативата е да насърчи родители и деца да изграждат и развиват здравословни спортни навици, както и да прекарват повече време в спорт и игри заедно. Личният пример, който родителите дават на децата си, е най-добрият начин те да се мотивират да бъдат активни и да се грижат за себе си.

Събитието се провежда с подкрепата на А1, Алтерко Роботикс, Compass Invest, Select Asset Management, dm България, ЕКОПАК България, Pombar, Speedy, Doppel Herz, Флорина, Aboca и Devin.

Партньори на „Детска игриада 2019“ са Столична община, Българска федерация по лека атлетика, Асоциация за развитие на българския спорт, спортна школа „Darko Team“, Бадминтон зала „Европа“, Хокей клуб НСА, Клуб тенис на маса НСА, Спортен клуб „Айки Будо“, Интерактивно пространство за релакс и солни инхалации „Salt & Art“, Клуб по фехтовка „Младост“, Спортен клуб „ИПОН“ – карате клуб и Сдружение „Екстрем скейт“.

Медийни партньори на събитието са телевизия Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-deteto.bg, Az-jenata.bg, tialoto.bg, радио N-Joy и New Level Channel.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град