новини детски

Начало | новини детски | Децата от 139 ОУ в София рисуваха с Cartoon Network Студио „Въображение“

Децата от 139 ОУ в София рисуваха с Cartoon Network Студио „Въображение“

Аз детето | 2017-05-10

Децата от 139 ОУ в София рисуваха с Cartoon Network Студио „Въображение“

И децата от 139 ОУ в София рисуваха с Cartoon Network Студио „Въображение“. Екипът на творческото състезание за деца от 6 до 14-годишна възраст посети столичното училище, за да разкаже как се прави анимация. Този път 15-годишният артист Томи Петков показа как се създава сценарно табло или стори борд.

Четвъртокласниците научиха как могат да разкажат историята на своите анимационни герои в картинки. Това е важна стъпка, за да може един анимационен филм да стане реалност.

Състезанието, което продължава до 31 май, има три категории – за рисунка на персонаж за рисуван филм, за сценарно табло и за анимация, а участието става през страницата на Студио „Въображение“.

Можете да си припомните стъпките на сайта на конкурса и да се забавлявате!

А и наградите са страхотни! Победителите във всяка категория ще получат най-новия лаптоп за образование Acer Travelmate B 118. Освен това ще имат изключителната възможност да видят творението си в ефира на любимия си канал Cartoon Network. За вторите и третите места пък има уникални раници, суитшърти и тетрадки на Cartoon Network. Победителите ще бъдат оповестени на 12-ти юни.

Вижте как се забавляваха децата в 139 ОУ, докато създаваха своите сценарни табла и научете повече за състезанието:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град