покани

Начало | покани | Деца и техните връстници от домовете ще празнуват заедно 1 юни в София

Деца и техните връстници от домовете ще празнуват заедно 1 юни в София

Аз детето | 2010-05-28

По случай Деня на детето ще има голям празник за децата на София. На 30 май, от 15 до 19 часа, Южният парк (при входа откъм ул. Нишава) ще се превърне в сцена на игри и забавления за малките посетители на парка и техните връстници от домовете за деца лишени от родителски грижи в София.
„С тази инициатива искаме да внесем радост и празнично настроение в сърцата на всички деца на София, независимо дали ще бъдат доведени от своите родители, или от учителите си в социалните домове. Стремим се да покажем на най-малките си съграждани, че децата лишени от родителски грижи са като тях, могат да общуват и играят заедно и един ден ще бъдат част от едно и също общество”, обяснява Радосвета Попова, Бранд мениджър в Quadrant Beverages AD.

За да бъдат въведени в атмосферата на празника, децата ще бъдат посрещани от актьори в цветни костюми, които ще им раздават балони, а художници ще рисуват по ръцете и лицата им детски татуировки с безвредни бои. Актьорите от театър „Вилекула” ще изиграят свое представление от програмата „Заедно играем – заедно учим”. Професионален илюзионист ще въведе децата в света на магията и ще им разкрие тайната на различни фокуси в Училището за малки фокусници. Гостите на детския празник ще откъснат поглед от него, единствено благодарение на номерата на жонгльорите и акробатите на кокили. А за да бъдат дейни участници в своя празник, децата ще имат възможност да се включат в различни игри и конкурси. След кратка викторина децата ще бъдат поканени на сцената за надпреварата „Микрофонът е ваш”, в която ще могат да представят любима песен или стихотворение. Запалените по изобразителното изкуство ще дадат изява на таланта си в конкурса „Рисунка на асфалт”.

Коментари
2 коментара

Ина Сиракова, 9 г.,

Публикувано на 29.05.2010

аз не мога да рисувам много добре но мога да се пробвам

Цветелина Павлова, 24 г.,

Публикувано на 30.05.2010

след този дъжд ще се проведе ли празника в южния парк днес?

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град