Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Дългоочаквани анимации, които трябва да гледаме през 2017 година

Дългоочаквани анимации, които трябва да гледаме през 2017 година

Аз детето | 2017-01-24

Дългоочаквани анимации, които трябва да гледаме през 2017 година

2017-а година ще бъде много интересна, натоварена и приключенска за всички деца и възрастни, които обичат да гледат анимационни филми. Това важи за почти всички хора по света, защото кой не обича да гледа анимационни филми... Бъдете спокойни, тази година не само че няма да ни липсват великолепни истории, но дори и ще се чудим коя по-напред да гледаме. Ще бъде забавно и красиво! „Аз, проклетникът 3“, „Колите 3“, „LEGO филмът: Батман“... всичко това и още ще го има точно тази година. Ще видим Гру, Луси, Марго, Едит и Агнес, както и малките шантави миньони в така дългоочакваното продължение. Маккуин Светкавицата също ще се върне на пистата и заедно с приятелите си ще ни достави едно приятно приключение с бърза скорост. Толкова много филми, че може и да пропуснете някой, който искате да гледате... Не се притеснявайте, сега ще ви дадем един кратък списък на всички филми анимации, които задължително трябва да гледате тази година.

Всичко започна още от началото на месеца, когато януари ни донесе и интересния филм „Балерина“. Френска анимация, която разказва за сирачето Фелиси от провинциалния град Бретан. Фелиси бяга от приюта, заедно с най-добрия си приятел – Виктор, за да изпълни мечтата си да стане балерина. Звезди на Парижката опера и балет адаптират реални движения за хореографията в рисуваното филмче, а главната героиня е озвучена от по-малката сестра на Дакота Фанинг – Ел Фанинг. Историята пък е просто невероятна, така че ако сте пропуснали да я гледате, наваксвайте, преди да дойде и следващият филм.

„LEGO филмът: Батман“ ще дойде у нас на 10-ти февруари и просто трябва да го гледате. В забавния дух на „LEGO: Филмът“ от 2014 година, който се превърна във феноменален успех за създателите си, самопровъзгласилият се за главно действащо лице на лентата, Батман, ще участва в свой пълнометражен LEGO филм за себе си. Много неща са се променили в Готъм от първия филм и ако тази версия на Черният Рицар иска да спаси града от Жокера, ще му се наложи да загърби отшелничеството и да заработи в екип заедно със другите супергерои на DC и не само.

След това в края на март ще разчупим леда и ще се приготвим за пролетта и лятото с уникално чудатия филм „Бебе бос“. Доста странна история, нещо наистина различно и много малко виждано в киното и в други нови филми. Имаш си семейство, всичко наред, щастливи сте и изведнъж вашите решават да ти доведат братче. Очевидно бебето е доведено, защото майката не може да скрие новината за бебе цели 9 месеца. Това по-скоро напомня за някой филми с животни, когато ненадейно доведат друг любимец, а не бебе. Добре де ама нещо много странно изглежда това бебе! Не ни трябват нови филми за да разберем, че родителите по някога не виждат очевидното. Та бебето носи костюм! Кое бебе носи костюм? Точно това е въпросът и на малкото момче. Определено е наясно, че има нещо гнило. Защо му е на бебе да носи костюм и да се вижда, че командва толкова много? И нещата не приключват тук: Една вечер обаче, момчето наистина хваща бебето да говори по телефона като пораснал човек или поне да се държи така. Кодови имена, мъжки ластици за чорапи, какво става тук? Ще изчакаме до март, за да разберем.

Никак няма да чакаме обаче за „Смърфовете: Забравеното селце“, които ще ни посрещнат на големия екран също в края на март. Този път малките сини приятели са се забъркали с една мистериозна карта, която случайно намират и веднага решават да изследват. Смърфиета и нейните приятели ще ни отведат на вълнуващо приключение в Забранената гора, изпълнена с магически същества. Заедно с тях ще трябва да намерим изгубеното селище преди злия магьосник Гаргамел. Смърфовете се впускат в зашеметяващо опасно пътуване, което ще ги доведе до разкриването на най-голямата тайна в историята.

През лятото, точно на 16-ти юни, в кината ще влети и Маккуин Светкавицата с чисто новото продължение – „Колите 3“. Този път той ще трябва да се изправи срещу ново поколение състезателни коли, а за да се върне на пистата, ще има нужда от помощ, която ще получи от най-неочаквано място... Повече за „Колите 3“ можете да прочетете тук!

Това не е всичко! Лятото ще бъде още по-забавно, когато Гру и компания се завърнат на 30-ти юни. В третата част Стив Карел отново озвучава остроносия дългуч, компания му прави Луси с гласа на Кристен Уиг, а насреща му дъвче дъвка и подрежда рубик-бомбички не кой да е, а страховитият (най-вече с вкуса си към дрехите!) Балтазар Брат. Той определено ще бъде доста интересен и невиждан досега злодей, не само заради нелепия си розов костюм от гума, но и заради странната си саморазширяваща се дъвка, която кара корабите да летят, както и умението му да ходи по вода със ски. Колко интересно! Повече за „Аз, проклетникът 3“ можете да прочетете тук!

До края на годината ще очакваме с нетърпение още „Spark“, „The Nut Job 2: Nutty by Nature“, „My Little Pony: The Movie“ и „Ferdinand“, за които ще ви разкажем повече, когато му дойде времето! А вие кой анимационен филм очаквате с най-голямо нетърпение? Споделете с нас в коментарите!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град