спорт

Начало | спорт | Да потренираме футбол с Луис Густаво

Да потренираме футбол с Луис Густаво

Аз детето | 2014-05-13

Да потренираме футбол с Луис Густаво

На 16 май 2014 стартира третото поредно издание на успешната инициатива Футболна академия Cartoon Network. В очакване на първия съдийски сигнал от финалите за Световната купа по футбол, Футболна академия CN „пренася” Бразилия в Европа, а победителят във Футболна академия CN 2014 ще може да научи нови футболни движения от самия Луис Густаво. Луис Густаво е щастлив от факта, че е лицето на академията за тази година.

„Футболното лято на 2014 е много специално за мен! С нетърпение очаквам финалите на Световната купа, Футболната академия Cartoon Network и футболните трикове, които ще представят децата. Ще бъде толкова забавно да поиграя с победителите“ – казва футболистът. Винаги съм обичал да играя футбол с деца. Със сигурност ще науча много, докато тренирам с победителите на Футболна академия Cartoon Network и ще бъда щастлив да им покажа някои неща. Искам да дам на децата възможността да научат нещо от мен. В същото време съм любопитен да видя какви футболни номера „крият” в своя арсенал.“

В кампанията могат да вземат участие деца под 15 годишна възраст като качат на уебсайта на Cartoon Network от 16 май до 13 юни клип със своите най-впечатляващи футболни умения. От края на периода за качване на клиповете онлайн до 29 юни, всички деца ще могат да гласуват за клиповете, които им харесват най-много. На 1 юли ще бъде обявен победителят, който това лято ще пътува до Европа със свой родител или настойник, за да направи една ексклузивна тренировъчна сесия с Луис Густаво. Освен с качване на клипове с футболните им умения онлайн, тази година децата ще могат да участват в състезанието и по други начини. Тези, които знаят всичко за футбола могат да докажат това в тест, който ще бъде публикуван на сайта, или да изпратят клип с най-оригиналния начин, по който ликуват след футболна победа.

Луис Густаво (23 юли 1987) е Бразилски футболист. От август 2013 той играе за Германския Волфсбург като полузащитник. Густаво е поканен в Бразилския национален отбор по футбол през 2011 от тогавашния треньор Мано Менезес за приятелски мач срещу отбора на Германия. Дебютът му като бразилски национал е на 10 август в 86-ата минута на мача. През 2013 е повикан за FIFA Купата на Конфедерациите, която Бразилия печели с 3:0 срещу Испания. Густаво играе във всички мачове.



Коментари
5 коментара

Владимир Томов, 10 г.,

Публикувано на 25.05.2014

искам да тренирам с Luiz Gustavo

Teodor ivanov, 9 г.,

Публикувано на 08.06.2014

Mnogo izkam da treniram s Luiz Gustavo

danail Палхутев, 10 г.,

Публикувано на 11.06.2014

Луис Густаво много съм впечатлен как играеш футбол в Браэилия.

антонио лазаров, 10 г.,

Публикувано на 28.07.2014

Аз искам да играя много тази игра футбол

Габриел Желев, 8 г.,

Публикувано на 06.08.2014

Луйс аз съм ти голям ти голям фен играя от 4 годишен тази игра футбол.Все ннякой ден да съм във някъкъв отбо по футбол.Чух че сте победители на финала.Дно да е така е само това мога да кажа.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град