малък готвач

Начало | малък готвач | Бисквитена торта

Бисквитена торта

Мартина, 10 г., Варна | 2006-02-09

Продукти:
2 пак. обикновени бисквити
прясно мляко,
нишесте от ягоди или какао
тава

Приготвяне:
Изсипвате нишестето при прясното мляко и бъркате до получаване на еднородна течност. Сложете сместа на котлона да кипне. Вземете тава и наредете един ред от бисквитите. Намажете го с получения крем. След това наредете още един ред и отново намажете. Повтаряйте процедурата до момента, в който ви свършат бисквитите. Изчакайте да изстине тортата и може да я сложите в хладилника да се стегне.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град