Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Безплатните игри в PlayStation Plus за декември са три

Безплатните игри в PlayStation Plus за декември са три

Аз детето | 2020-12-10

Безплатните игри в PlayStation Plus за декември са три

Кой от вас е накарал родителите си да се съгласят да плащат абонамент за PlayStation Plus? Знаем, че сред вас има наистина запалени геймъри, които някак си са успели да направят това и няма да лъжем, че си струва донякъде! Независимо дали плащате 120 лева за година, 50 за 3 месеца или пък 18 само за един, колкото да пробвате, сигурно знаете, че освен всички други благинки, като повече поддръжка, повече мултиплейър и ексклузивни заглавия всеки месец, получавате и две игри за безплатно сваляне. Не е ли чудесно? А за декември месец от PlayStation Plus предлагат само три игри, но определено привличат вниманието... Сред тях е Worms Rumble – ново заглавие в популярната поредица Worms, което заменя походовата механика с мултиплеър екшън с до 32 играчи. Към играта се присъединяват екшън приключението Just Cause 4 и 3v3 шутъра Rocket Arena. Игрите ще могат да се изтеглят безплатно до 4 януари.

Worms Rumble променя концепцията на познатата поредица и предлага динамично действие в реално време с до 32 играчи. На разположение е изобилие от познати оръжия, достъпни са множество възможности за персонализиране на вашите герои, дневни предизвикателства и много награди. Играта ще направи своя дебют за PS4 и PS5 като част от PlayStation Plus.

Just Cause 4 ще ви пренесе в джунглите на Южна Америка, където ще се впуснете в проучването на разнообразни зони, изпълнени с тайни, конфликти и опасности. Ще се изправите срещу частна военна организация, а докато се борите с нея, ще можете да използвате екстремните атмосферни условия на своя страна.

Rocket Arena е онлайн 3v3 шутър с изобилие от екшън. На разположение са различни фантастични герои с уникални умения и оръжия, така че ще трябва да отделите време да научите техните силни и слаби страни и как да ги използвате в своята стратегия, за да доминирате на арената.

И не забравяйте, че ако вече имате PlayStation 5, до 4 януари можете да получите безплатно и играта Bugsnax. Потребителите на PS4 или PS5, които не са абонати на PlayStation Plus, но притежават мултиплеър игри, могат да изпробват безплатно играта с други потребители. Това ще е възможно от полунощ (местно време) на 19 декември до 23:59 на 20 декември.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град