Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Бен 10, няколко кюфтета, известно количество роботи и още интересни герои ви очакват на малкия екран през февруари

Бен 10, няколко кюфтета, известно количество роботи и още интересни герои ви очакват на малкия екран през февруари

Аз детето | 2018-01-30

Бен 10, няколко кюфтета, известно количество роботи и още интересни герои ви очакват на малкия екран през февруари

„Бен 10“ – Сезон 2
От 19-ти февруари – всеки делник от 16:10ч.

Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни героя, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс и братовчедка му Гуен помагат на околните и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той пропуска да направи известно количество свръхестествени бели от време на време. В един от новите епизоди Бен, Гуен и Дядо Макс откриват парен генератор на Парния Смайт и трябва да го изключат, преди да претоварят електрическата мрежа. Гледайте, за да откриете какво ще се случи.

„Облачно с кюфтета“ – Сезон 1
От 26-ти февруари – всеки делник в 19:05ч.

Шоуто проследява младия Флинт Локууд. Той е ученик в гимназията, с големи мечти да стане сериозен учен, чиито изобретения имат потенциала да променят света, вместо да експлодират в лицето му. Флинт страда от МНСР: Мечти Несвързани С Риба, което е жалко, защото той живее в Суолоу Фолс, където главната причина за процъфтяването на икономиката е бизнесът със сардини.

Ice Bear Love You Weeks
От 5-ти февруари – всеки делник от 17:55ч.

Празнувайте месеца на полярната мечка с любимия мечок Белия.

„Трансформърс: Роботи под прикритие“ – Сезон 3
От 3-ти февруари – всеки уикенд от 13:15ч.

Шоуто представлява продължение на Трансформърс: Прайм. Действието се развива години в бъдещето, когато Бъмбълбий пътува обратно на Земята, след като корабът на затвора Алкемор катастрофира на планетата ни. Той е натоварен със задачата да открие и залови всички избягали Десептикони. За да постигне това, той неохотно поема командването на нов екип от Аутоботи.

„Шоуто на Том и Джери“ – Сезон 3
От 12-ти февруари – всеки делник от 18:50ч.

Том и Джери се завръщат. Анимационното дуо на котка и мишка се появява в половинчасови епизоди, разделени на два сегмента. По-голяма част от сюжета е позната на хора, които се радват на Том и Джери от най-ранните късометражни филми през 40-те години на миналия век: Том се опитва да навреди на малката мишка, Джери. Все пак, не всичко е същото, тъй като сериалът понякога напуска познатите си крайградски обстановки, за да се отправи към по-фантастични светове, които включват къщурката на вещица и лабораторията на луд учен.

„Инспектор Гаджет“ – Сезон 2
От 19-ти февруари – всеки делник от 16:05ч.

Когато д-р Кло бива размразен от айсберг и отново активира M.A.D., Инспектор Гаджет се завръща в битката, за да спре Кло отново, но този път Пени и Мозък са негови официални помощници. Новият герой в този сериал е племенникът на д-р Кло на име Талън. Пени, естествено, има леко увлечение по него. Шоуто е по-комично от оригинала. Д-р Кло е представен като по-малко зловещ, а Гаджет е дори по-непохватен и тромав.

Парти уикенд с „Шантави рисунки“
От 10-ти февруари – всеки уикенд от 11:00ч.

Всеки уикенд се излъчва огромен маратон с новите „Шантави рисунки“.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град