важните неща

Начало | важните неща | Белите на децата винаги са забавни... просто помогнете на родителите си да ги видят от друга гледна точка

Белите на децата винаги са забавни... просто помогнете на родителите си да ги видят от друга гледна точка

Аз детето | 2021-04-20

Белите на децата винаги са забавни... просто помогнете на родителите си да ги видят от друга гледна точка

Кога за последно направихте някоя беля, без да искате? Счупихте ценна чаша, боядисахте стената, оставихте петно от черешов сок на най-видното място на килима? И сигурно родителите ви не са били никак доволни. Даже напротив – цупят се и ви викат цял ден, а може и два! За да не ви се сърдят дълго обаче, ние ще ви помогнем да им докажете, че всички деца са палави, но го правят искрено и от чисто сърце, без да искат. Всъщност често повечето бели, особено когато сме били по-малки са точно, защото смятаме, че помагаме. Дори когато боядисваме белия килим със синя боя или се омазваме до ушите в кал.

Така децата научават много неща за света. Детство без бели не е детство! Развълнувано от това, което прави, детето дори и за секунда не се замисля за последиците. И за да докажете на родителите си, че са късметлии и че вашите бели са нищо, покажете им този фотопоглед. Така ще ви се карат по-малко и дори ще се посмеете семейно... на другите! ;-)



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град