зоокът

Начало | зоокът | Бебета панди получават подаръци за китайската Нова година и са по-смешни от всякога

Бебета панди получават подаръци за китайската Нова година и са по-смешни от всякога

Аз детето | 2018-02-16

Бебета панди получават подаръци за китайската Нова година и са по-смешни от всякога

Всеки път, когато се опитваме да забравим за пандите и за тяхната невероятност, светът по един или друг начин отново ни напомня за тях. Наистина си нямате и на представа колко видеа с панди сме изгледали, някои повече от 4 пъти, и въпреки това никога няма да ни омръзнат. Пандите за нас са най-добрите животни, които природата е могла да създаде или по-скоро най-страхотните. Те са красиви, мили, игриви, забавни и са толкова сладки. Какво повече може да иска човек от едно животинче. Да не забравяме и пухкави! Все още не сме имали късмета да пипнем панда, ама сме сигурни, че са наистина много пухкави. Казахме ли вече, че са много забавни?

Имаме и солидно доказателство за последното. Китайците сега празнуват Нова година, просто при тях е така. Малко е особено, но не това е важното. Важното е и че и те като нас обожават пандите и при това в провинция Съчуан (в зоопарка) имат късмета да имат цели 42 бебета панди. Вече знаем къде искаме да работим! Да се върнем на въпроса... Те толкова ги обичат, че за новата година освен доста по-обилно от обикновеното хапване, сладурите са получили и куп играчки!

Няма да повярвате, но бебетата им се радват също както бихте се радвали вие. Първоначално ги е било малко страх от новите придобивки, но след като се осмелили да опитат започнало едно боричкане, дърпане, въргаляне и много още други смешни неща, които могат да правят само пандите. Естествено всичко това няма как да не бъде заснето и да не стане тотален хит в интернет. Така че ако имате не особено хубав ден или просто ви трябва нещо, което да ви накара да се усмихнете, то бебетата панди и новите им играчки веднага ви идват на помощ!

Вижте още неща за веселия живот на пандите:
Пандите – най-големите беладжии
Сян Сян – бебето панда, което превзе света
Снежен човек и панда, каква сладурска комбинация!
Истинската история на грозното панденцеКоментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град