играчки

Начало | играчки | Батъл страйкъри – новата мода в пумпалите

Батъл страйкъри – новата мода в пумпалите

Вергиния Генова | 2010-01-25

Батъл страйкъри – новата мода в пумпалите

Новата детска мания – батъл страйкърс ми напомня, че децата винаги ще обичат въртящи се цветни пумпалчета.
Спомням си, че преди време, а и сега има големи шарени пумпали, които се напомпват и малките очички се въодушевяват от бързия бяг на цветовете. Този вид пумпалчета обаче е забавен за децата до 3 години.

По-големите откриха своите пумпали в лицето на батъл страйкърс. Те са в няколко цвята и можеш да си ги сглобяваш и разглобяваш, да ги изстрелваш, ако имаш специалната батъл страйкърс изстрелвачка и да ги направляваш с магнитния напръстник.
Ако пък и притежаваш батъл страйкърс арена – ти си от щастливите деца, които се обзавеждат по последната мода в играчките.
С повече въображение всеки батъл страйкърс е всъщност едно малко чудовище – батъл страйкърс – кобра, батъл страйкърс – драконови криле, батъл страйкърс – вълк и т. н.
Има голямо разнообразие на батъл страйкъри, което разпалва колекционерската страст и желанието да имаме от всички видове.

Това, което лично мен ме притеснява е, че всички игри за по-големи момченца се въртят около някаква битка, някаква борба за надмощие и се чудя само това ли може да предизвика интерес у децата в днешно време?

Как се играе на бакуган?Коментари
2 коментара

Илиян Димитров , 9 г.,

Публикувано на 17.02.2010

тези играчки са най тъпите на света

Веско , ,

Публикувано на 12.03.2010

тези игра4ки са най яките

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град