сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | Балонени чудовища

Балонени чудовища

Аз детето | 2013-07-12

Балонени чудовища

Тези чудовища от балони са наистина лесни за правене, но много забавни. Можете да ги използвате за украса на вашия рожден ден или парти или пък просто да ги направите, когато навън времето е дъждовно и не е подходящо за игра.

Ще са ви необходими:
балони (ако искате чудовищата ви да седят винаги във въздуха, можете да си купите и готови надути с хелий балони)
черна, бяла и синя хартия
лепило
ножица

Как се прави:
Първо ако балоните ви не са надути ги надуйте и завържете здраво, така че да не изпускат въздух. След това, за да направите очите, изрежете големи кръгове от бялата хартия и малко по-малки от синята. С помощта на лепилото, залепете сините кръгове по средата на белите. Очите са готови, изчакайте малко да изсъхне лепилото и след това ги залепете и за балона. Можете, разбира се, да направите повече от 2 очи или пък само едно и да ги залепите на различни места, за да е чудовището ви наистина чудовище.

След това направете устата, като изрежете лента от черната хартия. Залепете и нея за балона. А отдолу можете да направите и зъби, като изрежете малки триъгълници от бялата хартия.

Сигурни сме, че ще се сетите още хиляди неща, които можете да сложите на балонените чудовища, затова другите идеи оставяме на вас.

Вижте още:
Непослушният балон
Надути чудовища
Балонени войни



Коментари
2 коментара

мария йорданова, 8 г.,

Публикувано на 13.07.2013

аз мога да майсторя балонени чудовища много е лесно вкъщи е пълно с балонени чудовища и то правени от мен

рижи рижова, 7 г.,

Публикувано на 20.07.2013

много изкам едно коте на име рижко ани мими

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град