новини детски

Начало | новини детски | Български деца жънат успехи в Холивуд

Български деца жънат успехи в Холивуд

Аз детето | 2017-07-14

Български деца жънат успехи в Холивуд

Световният шампионат по изпълнителски изкуства (World Championship of Performing Arts – WCOPA) в Холивуд, САЩ се провежда за двадесет и първи път. В него през годините са участвали самостоятелно български представители, но за първи път арткомпания „Нови звезди“ – София получи лиценз и правото да бъде представител на престижния конкурс в България.

Шампионатът дава шанс на талантливи изпълнители от цял свят да отидат в сърцето на шоубизнеса и да се борят за наградата „Световен шампион“. Те имат възможността да бъдат забелязани от световноизвестни продуценти и фирми и да продължат развитието си при престижни специалисти. арткомпания „Нови звезди“ представи три талантливи деца и младежи – Алекс Йорданов на 7 години от Несебър, Елия Тодорова на 15 години от Пловдив и Симона Йорданова на 18 години от София. Програмата започна с Церемония по откриването. Всички държави се представиха на сцената в народни носии и знамена на родните си страни. Водещите обявяваха интересни факти за всяка държава като за България си бяха избрали факта, че българин е създал първия компютър.

След официалната церемония по откриване започна конкурсната програма. В Световния шампионат по изпълнителски изкуства всеки участник избира номинациите, в които да се яви и се представя в рамките на една минута. Елия Тодорова впечатли журито с изключителния си талант в направление вокал. Тя участва в пет стила и беше подготвила силни конкурсни песни и атрактивни костюми. Елия се учи в школа с вокален педагог Руми Иванова /Пловдив/. Алекс Йорданов беше един от най-малките и чаровни участници. Той участва в три стила в номинации хореография и три стила в номинация модел. Алекс се представи отлично във всяко направление. Достойно беше и представянето на Симона Йорданова в направление мода в три различни стила.

В свободното си време българската група опознава Холивуд и посети ключови места – филмови студиа, Алеята на славата, обсерваторията, музея на восъчните фигури, булевард „Родео Драйв“ и други. След достойното представяне не закъсняха и резултатите. Нашите представители преминаха по червения килим на световния шампионат. Малка България беше обявена на световната сцена няколко пъти. Алекс Йорданов беше класиран на полуфинала и на финала.

Ето и наградите и успехите на нашите деца:
Елия Тодорова спечели медали при огромна конкуренция в своята възрастова група в Световния шампионат за изпълнителски изкуства в Холивуд, САЩ – сребърен медал в направление Световна музика и бронзов медал в направление Рок. Елия привлече вниманието на холивудски продуценти и специална покана за разговори за бляскавото ѝ бъдеще. Това е огромен успех в престижното световно събитие.

Алекс Йорданов беше оценен високо в направление мода. Той спечели златен медал в номинация елегантни тоалети, златен медал в стил кежъл и златен медал за фотомодел ; златен медал като финалист в Шампионата. Алекс спечели и два плакета за победители в групата в номинациите официален тоалет и фотомодел.

Участниците в Световния шампионат научиха къде е България и колко талантливи са нашите представители. През следващите месеци ще бъдат избрани децата и тийнейджърите, които ще получат покани за участие в двадесет и второто издание на Световния шампионат по изпълнителски изкуства в Холивуд през 2018! Те ще преминат през подготовка под ръководството на арткомпания „Нови звезди“ и ще прославят България! Гордеем се с успехите на нашите деца!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град