спорт

Начало | спорт | Балет и бойни изкуства за най-малките

Балет и бойни изкуства за най-малките

Аз детето | 2007-04-10

Школа по класически балет и модерни танци за деца от 3 до 6 годишна възраст отваря врати от април в детски клуб “Моето гардже”. Танцовите уроци ще се провеждат два пъти седмично по 60 минути (с почивка) и ще протичат под формата на игра с приказни елементи. Децата ще бъдат въвличани в уроците по естествен и приятен за тях начин, като влизат в различни роли (на животни, на приказни герои и др.). Подражанието и импровизацията са основните методи, които пробуждат артистичността и карат детето да търси възможност за себеизява, насърчавайки и усъвършенствайки неговите умения да общува.

Посредством танца и движенията на тялото малките малчугани възприемат себе си и околния свят през призмата на танцовото изкуство. Заниманията с танци са изключително благоприятни за развитието на двигателната система, координацията, стойката на тялото и музикалността на детето. Те са истински стимул и развихрят детското въображение по неочакван начин.

Началото на уроците ще бъде посветено на основните позиции в класическия балет, след което часовете ще продължават с модерни танци. Специално внимание ще бъде отделяно и на момченцата, които ще се занимават с основи на бойните изуства, гимнастика и интересни за тях игрови танцувални композиции.



Коментари
1 коментар

Екатерина Кошева, ,

Публикувано на 19.09.2012

Здравейте! Какво е подходящо при вас за 4 год. момченце?

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град