покани

Начало | покани | Баба Марта в София

Баба Марта в София

Аз детето | 2007-02-27

На 1 март Сити Център София ще се събуди с нова пролетна украса дело на агенция „Приказен ден”. Украсата е изготвена специално за Сити Център София и представява феерия от цъфнали пролетни дръвчета, мартеници и лястовички.

Цял ден на 1 март дечица, облечени в български народни носии, ще връзват мартенички на всички посетители на Сити Център София, а Баба Марта ще посрещавсички гости по стара българска традиция с хляб и мед.

На 1 март посетителите на Сити Център София ще могат да чуят и най-популярните легенди за Баба Марта.

По повод първи и трети март направление "Пътна полиция" при Национална служба "Полиция" и столичният Съвет по безопасност на движението на децата организират детски празници по пътна безопасност. В продължение на три дни - 1, 2 и 3 март от 15.30 часа децата ще се радват на празнична програма в Сити Център София, етаж 2. Чрез игри децата ще си припомнят основните правила за безопасно движение по пътищата, като участниците ще получат мартеници и видеокасети с филми по темата. На Първи март гости на празника ще са децата от Дома за сираци "Св. Николай" от с. Нови хан, община Елин Пелин.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град