любопитно

Начало | любопитно | The Blue-Eyes Ultimate Dragon или Ламборджини – вие решавате

The Blue-Eyes Ultimate Dragon или Ламборджини – вие решавате

Аз детето | 2018-02-01

The Blue-Eyes Ultimate Dragon или Ламборджини – вие решавате

Кои са най-редките карти, които имате? Тези от вас, които знаят за какво точно говорим най-вероятно веднага ще започнат да изреждат имена на разни същества, а останалите просто ще седят и ще се чудят каква е тази вселена в която са попаднали. Е, добре дошли в света на Ю-Ги-О известна игра, аниме сериал и манга история създадена от Казуки Такахаши, в която става дума за игра с карти наречена Дуели с чудовища (оригинално известна като „Магия и Магьосници“), в която всеки играч използва карти, за да победи съперниците си. Името Ю-Ги-О идва от японското му значение „Краля на Игрите“. Тук само картите са тези, които могат да ви помогнат да победите или въобще да се измъкнете от някоя ситуация. Ние например страшно много обичахме тези карти и си имахме цяла колекция такива. Знаете ли обаче, кое никога не сме имали The Blue-Eyes Ultimate Dragon – толкова мечтаехме за тази карта, но колкото и нови да си купувахме нея никога я нямаше в купчината.

Оказа се обаче, че за да я притежаваме е трябвало да избираме: или да имаме нея или да си купим Ламборджини. Ще попитате защо? Много просто: оказва се, че точно тази карта е една-единствена в света и се продава за 400 000 долара. Почти толкова струва и един автомобил от луксозната марка. Направо нечувано, нали?

Да, обаче магазин в Токио продава тази карта за точно такава сума и колкото и да е странно желаещи да я купят не липсват. Само дето повечето от тях нямат толкова пари в себе си и често искат да я вземат на изплащане. Собственикът на магазина твърди, че това е единствената подобна карта в света не само заради дракона на нея, но и защото е подписана лично от създателя на Ю-Ги-О.

Дали бихте я купили ако имахте толкова пари? Споделете с нас в коментарите!

Снимки: Instagram



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град