Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Pokémon: Детектив Пикачу“ с нов трейлър и нови и любими покемони

„Pokémon: Детектив Пикачу“ с нов трейлър и нови и любими покемони

Аз детето | 2019-03-01

„Pokémon: Детектив Пикачу“ с нов трейлър и нови и любими покемони

В края на миналата година видяхме първия трейлър на „Pokémon: Детектив Пикачу“, който ни зареди с много позитивизъм около предстоящия филм. Ето защо много се зарадвахме, когато преди броени дни Warner Bros. пуснаха нов трейлър. Дължината му е горе-долу същата като на първия, но не е толкова обяснителен, и в него виждаме много повече покемони. Най-запалените покемон геймъри може и да си мислят, че знаят всичко за филма заради популярната електронна игра със същото име, но трейлърът е наистина много интересен и ни дава още повече вълнение за предстоящата премиера на филма.

Нашата звезда Пикачу, изглежда е поразен от амнезия и единствената му представа за това какво точно се е случило с него води до едно момче на име Тим. Тим Гудман е в търсене на изчезналия си баща, чието име е написано на шапката на Пикачу. Тъй като двойката се събира, за да разгадае загадъчния заговор около бащата на Тим, те пътуват във и около неоново осветения град Райм. Този ослепителен град очевидно се намира в свят, пълен с покемони (колко страхотно) и хора, които живеят заедно. В предишния трейлър видяхме много от любимите ни покемони, които със сигурност ще се появят във филма. С нетърпение очакваме да видим Bulbasaur, Charizard и Jigglypuff, но този нов трейлър показва един от най-готините покемони от всички.

В допълнение към всички тези ще се появи и Mewtwo, любимия покемон, който се появява за първи път в „Покемон: Първият филм“. Колко вълнуващо! Ще видим как Пикачу се учи да използва своите известни електрически сили. Гледайте трейлъра и вижте колко различни покемони можете да забележите във видеото.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град