играчки

Начало | играчки | „Hatchimals“ - най-желаната играчка в света

„Hatchimals“ - най-желаната играчка в света

Аз детето | 2016-10-21

 „Hatchimals“ - най-желаната играчка в света

Интерактивни същества, наречени Hatchimals, се очаква да се превърнат в най-желаните играчки от децата тази година твърдят производителите, а самата играчка вече е спечелила редица престижни награди, като дори и тази за играчка на годината. Много деца в САЩ вече са се докоснали до магията на Hatchimals и от безбройните клипчета и ревюта в интернет всеки сам може да види, че те са просто омагьосани от малките „животинчета“. Не по-малко впечатлени са и техните родители, а за наша радост вълшебните яйчица вече могат да бъдат намерени и у нас.

На пръв поглед Hatchimals не впечатляват чак толкова, защото просто виждате едно голямо и шарено пластмасово яйце в кутия. Когато обаче отворите кутията, вълшебството започва. Трябва да се грижите добре за яйцето си, да го обичате и да го държите на топло, за да може интересното животинче вътре да расте здраво и щастливо. Ако всичко е наред, очите му ще светят през яйцето (така то ще ви казва как се чувства), ще го чувате и виждате как мърда, а ако често го гушкате и му говорите, то също ще се опитва да ви отговори със сладички звуци. Най-якото е, че ако почукате по яйцето, то също ще ви почука в отговор. Естествено не бива да се притеснявате, че ще смущава съня ви, през нощта малкото същество спи, точно както вас и се нагажда на вашия режим. Не се притеснявайте и когато трябва да отивате на училище, не е задължително да го взимате със себе си, ако не е разрешено. Можете да го поставите в хибернация, както мечките спят зимен сън, и когато се приберете, то ще ви чака и ще продължи да се вълнува с вас.

Но не бива да си мислите, че това е всичко – че просто трябва да се грижите за едно яйце и толкова. Ако всичко е наред и редовно му обръщате внимание и го държите на топло – най-накрая животинчето ще се излюпи, точно като истинско. Ще чуете пукване, ще видите как едни очички и главичка се подават от яйцето и то малко по малко ще се излюпи. Естествено, ще се погрижи да не пропуснете и този момент. Малкото приятелче ще се излюпи само, когато усети вашия нежен допир и мил глас, така че да не изпуснете нищо от вълнуващия момент, а то да се чувства в сигурни ръце.

След това започва още по-интересната част. Вашето малко приятелче трябва да порасне и точно вие ще сте тези, които ще трябва да му помагате в този процес. Ще го храните, ще го гушкате и успокоявате и ще спите заедно с него. То пък от своя страна ще ви дава мекичките си прегръдки и ще изпява песничката „Happy Birthday“ всеки път когато пораства, за да знаете, че грижите ви имат резултат. Това естествено изобщо не е всичко. Ще трябва да научите вашето малко приятелче да ходи и дори да говори. Говорете му и то ще повтаря вашите думи с неговия глас, който също се променя с възрастта. Освен това то ще танцува на своя собствена музика или такава каквато вие му пуснете. С него естествено можете да играете и на различни игри.

Какво точно ще е животинчето, което ще се излюпи? Това никой не знае, ще се разбере, когато се появи.



Коментари
3 коментара

Ирина Йорданова, 8 г.,

Публикувано на 21.10.2016

Кога ще излезе тази играчка?

От редакцията: От вчера, 21-ви вече я има и при нас. :-)

Мая , ,

Публикувано на 19.12.2016

налина ли е и цена ,ако може?

От редакцията: Здравейте, играчката струва между 130 и 116 лева в различните магазини.

неда , ,

Публикувано на 20.12.2016

Здравейте от къде мога да поръчам играчката..благодаря предварително

От редакцията: Здравейте, играчката е налична в „Хиполенд“, както и на www.ozon.bg

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град